GRATIS verzending vanaf €60
Uniek en Handgemaakt

Foto Kussens, in elke Vorm, Op Maat gemaakt!

TOT 20% KORTING OP ALLE KUSSENS!

Bekijk de Reviews

Dubbelzijdige fullcolour Kussens
Elke Vorm mogelijk
Klaar in 3 stappen

Hoe werkt het?

Op CustomKussens.nl kunt u een eigen op maat gemaakte foto kussen bestellen in de vorm die u wilt. U heeft hier alleen maar een eigen foto voor nodig. Bekijk aan de hand van het stappenplan hieronder hoe u makkelijk uw eigen foto vorm kussens kan laten maken!

Stap 1

Maak of kies een foto.

Maak of kies als eerst een mooie foto van uw hondkatkindgroot-moederfavoriete auto of één van de overige categorieën. Het maakt niet uit wat voor afbeelding u kiest zolang het maar een duidelijke afbeelding is!

Niet zeker of uw foto/ afbeelding goed is? Bekijk onze richtlijnen voor foto’s en afbeeldingen om zeker te zijn dat uw foto kussen er goed uit komt te zien.

Meer weten over rechten? Klik dan hier.

Stap 2

Upload uw foto.

Upload uw foto/ afbeelding via onze website en kies een vorm en formaat. Dit kunt u doen op deze pagina (klik hier). Leg ons vervolgens uit hoe u het liefst wilt dat het kussen er uit komt te zien.

Als u het bestelproces op de bovengenoemde pagina heeft afgerond gaan wij hard aan de slag om de foto zo mooi mogelijk in de door u aangegeven vorm en formaat op een kussen te krijgen.

Stap 3

Wij gaan aan de slag.

Wij zullen de foto digitaal langs de door u aangegeven randen bijsnijden en zo bewerken zodat deze er goed uit komt te zien op een kussen. Hier hoeft u zelf helemaal niks voor te doen!

(Mocht het zo zijn dat iets niet helemaal mogelijk is, dan nemen wij z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.)

Stap 4

Uw kussen is klaar en komt eraan!

Na een laatste kwaliteitscontrole sturen wij het kussen op en kunt u binnen een paar dagen genieten van uw eigen op maat gemaakte foto kussen!

Bekijk ook eens onze Veelgestelde Vragen voor informatie over levertijden, aanleverspecificaties, etc.

Dubbelzijdig, Full-colour en Heerlijk Zacht!​

Kies uw eigen rand kleur voor de voor- en achterkant!

(Een witte rand is altijd GRATIS)

Kies uw eigen achterkant kleur!

(Een effen, witte, achterkant is altijd GRATIS)

Misschien iets voor u?

Scroll naar boven