Het verhaal van CustomKussens.nl

Een bonte gezelschap met een passie voor op maat artikelen. Samengekomen uit liefde voor interieur design vonden zij de grootste gemene deler in het op maat maken van diverse producten.

'Met een creatieve inslag willen wij met CustomKussens.nl iederen laten genieten van zijn of haar eigen persoonlijke op maat gemaakte product.'

Wat doen jullie?

Wat doen jullie?

Wij maken Custom Producten

Wij van CustomKussens.nl verkopen op maat gemaakte (custom) producten met een door u zelf ontworpen design, afbeelding of foto er op. Met onze online uploader kunt u zelf uw eigen ontwerp toevoegen. Wij regelen de rest.

Wie doen dat dan?

Een divers team

Tot nu toe: Een divers team van enthousiaste vak liefhebbers. Allen met een eigen expertise uiteraard. Van beeldbewerking tot printen. Van het op maat maken tot het aan elkaar naaien en bewerken van de producten en natuurlijk het uiteindelijke afhandelen van de bestellingen.

Wie doen dat dan?

Waarom?

Waarom?

Een beetje vrolijkheid

Er is toch niks leuker dan mensen blij maken of laten lachen? Wij vinden dat wij op deze manier kunnen bijdragen aan een leuke manier om mensen te verassen. Wij hopen dan ook dat onze producten een lach op ieders gezicht weet te toveren.

Hoe doen jullie dat?

Wij werken vanuit een fundamenteel principe.

Wij geloven in eerlijk werk. De mensen waarmee wij samenwerken zijn allen expert in hun vakgebied. Zij weten hoe zij het beste uit een situatie kunnen halen en dat ziet u terug in de producten. Tevreden mensen zijn ons uitganspunt en daar geven wij graag aan terug.

Vooruitdenken

Het is voor ons belangrijk om ook op termijn een stabiele onderneming te zijn met vooruitzicht. Daarom ontwikkelen wij telkens nieuwe manieren om net dat beetje extra te kunnen geven aan onze klant. Zo blijven wij altijd in beweging.

Dialoog

Onze onderneming is ontstaan uit passie. Het samenkomen van een aantal enthousiaste mensen heeft geleid tot iets unieks. Daarom willen wij ook altijd het dialoog open houden en nodige we mensen uit om bij goede ideeën de stoute schoenen aan te doen en contact met ons op te nemen. Wij staan open voor veel mogelijkheden en waar wij je niet kunnen helpen, weten we altijd wel iemand te koppelen die wellicht wat voor uw project kan betekenen!

Partnership

Wij werken graag samen. Daarom bieden wij onze diensten ook aan bedrijven aan. Neem gerust contact met ons op als u namens een bedrijf groot wenst in te kopen. (Vanaf 100 stuks per bestelling)

Neem contact op

Hoe werkt jullie website?

Hoe werkt jullie website?

Veelgestelde Vragen

Wij hebben een eigen gedeelte toegewijd aan vragen die ons vaak gesteld worden. Deze kunt u hier vinden. Ook hebben we een korte maar duidelijk stappenplan uitgewerkt waar u makkelijk kan zien hoe onze website werkt. Bekijk dit stappenplan hier.

Niet zomaar

We dragen graag bij

Wij geven soms onze producten aan minder bedeelde en doneren een gedeelte van de verkochte producten aan een aantal goede doelen. Bekijk hier binnenkort welke goede doelen wij ondersteunen.

Niet zomaar

Waar?

Waar?

100% NL

Dit is iets wat maar weinig mensen kunnen geloven, maar.. Alle producten worden 100% in NEDERLAND vervaardigd! Iets waar wij enorm trots op zijn. Een custom product gaat door diverse fases van productie heen en deze vinden momenteel allen plaats in Rotterdam.