GRATIS verzending vanaf €60
Uniek en Handgemaakt

Foto Kussens, in elke Vorm, Op Maat gemaakt!

TOT 20% KORTING OP ALLE KUSSENS!

Bekijk de Reviews

Dubbelzijdige fullcolour Kussens
Elke Vorm mogelijk
Klaar in 3 stappen

Disclaimer

Custom Kussens (CustomKussens.nl) met KvK-nummer 52541835 ( Custom Kussens ), wil je hartelijk welkom heten op www.customkussens.nl ( Website ). Door onze Website te gebruiken stem je met deze disclaimer in. Custom Kussens kan de inhoud van de Website en deze disclaimer altijd aanpassen zonder dat jij daarover bericht ontvangt.

De inhoud van onze Website is zorgvuldig door ons samengesteld, maar je gebruikt onze Website voor eigen risico. Custom Kussens zal zich naar beste vermogen inspannen om de inhoud van de Website zo correct mogelijk te houden, maar we staan er niet voor in dat onze Website altijd juist of volledig zal zijn. Informatie, dus ook ons aanbod van producten, kan fouten omvatten of achterhaald zijn.

Custom Kussens is niet aansprakelijk voor schade of andere nadelige gevolgen door gebruik of onbereikbaarheid van (informatie op) onze Website. Handelingen die je op basis van onze Website of de door ons verstrekte informatie verricht, komen voor je eigen rekening en risico. Op grond van die fouten of achterhaalde informatie, kan dus ook geen overeenkomst tussen Custom Kussens en jou tot stand komen.

Ook voor aan onze Website gekoppelde bestanden of voor op onze Website opgenomen verwijzingen naar websites van derden aanvaardt Custom Kussens geen aansprakelijkheid.

Custom Kussens controleert de inhoud die gebruikers van de Website zelf op onze website plaatsen niet, maar Custom Kussens kan deze gebruikersinhoud wel aanpassen. Als je een klacht hebt, dan horen we dat graag. Stuur je klacht over de inhoud naar info@customkussens.nl.

Je mag onze Website gebruiken, maar je kunt geen aanspraak maken op onze Intellectuele Eigendomsrechten of die van onze licentiegevers en die van de gebruikers van onze Website. Custom Kussens behoudt zich alle rechten met betrekking tot (de inhoud van) de Website voor. Toestemming voor het gebruik van inhoud van onze Website op publiekelijk toegankelijke plaatsen kan je altijd via info@customkussens.nl aan ons vragen.

Scroll naar boven