GRATIS verzending vanaf €60
Uniek en Handgemaakt

Foto Kussens, in elke Vorm, Op Maat gemaakt!

TOT 20% KORTING OP ALLE KUSSENS!

Bekijk de Reviews

Dubbelzijdige fullcolour Kussens
Elke Vorm mogelijk
Klaar in 3 stappen

Retourbeleid

Is/ zijn het/ de product(en) toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan uiteraard gebeuren. Check aan de hand van onderstaande punten eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren of ruilen:

  • Op alle in aanmerking komende producten geldt ons retourbeleid van 30 dagen. Dit houdt in dat u, binnen 30 dagen na de leverdatum, het in aanmerking komende product aan ons terug kunt sturen.
  • Alle producten op customkussens.nl waar u een eigen afbeelding/ foto kunt uploaden zijn op maat gemaakte producten. Dit betekend dat het/de door u bestelde product(en) na het moment van bestelling op maat worden geproduceerd. Deze producten kunnen na vervaardiging niet meer geretourneerd worden en komen dan ook niet in aanmerking voor ons retour beleid van 30 dagen. LET OP: Als u deze producten bestelt; VERVALT UW RECHT VAN RETOURNERING. Dit is wettelijk vastgelegd en kunt u hier teruglezen.
  • Het/de product(en) dient/ dienen ongebruikt te zijn en voorzien van alle originele labels en tags.
  • Het/de product(en) dient/ dienen geretourneerd te worden in nieuw-staat en in de originele verpakking.
  • SALE PRODUCTEN KUNNEN ALLEEN GERETOURNEERD WORDEN VOOR EEN ANDER FORMAAT OF EEN TEGOEDBON.

Retour

Meld je retour aan door een e-mail te sturen aan retour@customkussens.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Je krijgt een e-mail van ons m.b.t. verdere instructies. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar het adres die in de e-mail staat. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben.

LET OP! De kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed! Voor buitenlandse bestellingen; De klant is ten alle tijden verantwoordelijk voor de afdracht van geldende BTW en overige belastingen.

Ruilen

Wil je jouw aankoop ruilen voor een andere maat of ander artikel? Dat is geen probleem, mits wij het artikel op voorraad hebben! Meld je retour aan door een e-mail te sturen aan retour@customkussens.nl en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Je krijgt een e-mail van ons m.b.t. de volgende stappen. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen (nadat wij je pakketje hebben ontvangen) terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.

Let op! Bij het retourneren van de volgende producten ontvang je shoptegoed te besteden in onze webshop in plaats van het aankoopbedrag:

  • Artikelen die zijn besteld met een kortingsvoucher of cadeaubon.
  • Producten die in de sale staan.

Je krijgt van ons achteraf een tegoedbon en of kortingscode gemaild, ter waarde van het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel. De kortingscode en of tegoedbon is slechts 1 maal te gebruiken en 1 jaar houdbaar.

Bij retour verlangen we dat onze artikelen geheel in een onbeschadigde en originele verpakking worden geretourneerd. Indien een artikel wordt geretourneerd dat naar ons oordeel schade heeft opgelopen, zullen wij jouw via een e-mail hiervan op de hoogte stellen en de eventuele verdere stappen nader uitleggen.

Scroll naar boven