Reviews

Klantbeoordelingen

5.00
Gebaseerd op 29 reviews
5
100 %
29
4
0 %
0
3
0 %
0
2
0 %
0
1
0 %
0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
jager
15 oktober 2020
Super mooie kwaliteit lekker zacht en lijkt net echt. Na het overlijden van onze hond heeft hij zijn plekje weer terugin huis.
Reactie van CustomKussens.nl:
Goed om te lezen dat u het kussen heeft ontvangen en dat het een mooi plekje heeft gekregen! Bedankt voor uw vertrouwen in onze service. 😊
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Shirley
14 oktober 2020
Voor de verjaardag voor mijn dochter deze kussen laten maken van onze Pip als kitten. Ze is niet zo,n knuffelkat, dus nu kan mijn dochter lekker met haar knuffelen, en blijft ze ook nog zitten! 🙂 ze is er super blij mee, en de kwaliteit is top!
Reactie van CustomKussens.nl:
Heel fijn om te horen dat uw dochter het cadeau leuk vond! 😁 Bedankt ook voor het goede contact. We hopen dat uw dochter nog lang plezier mag hebben van haar cadeautje!
Had u wat aan deze review?
0 0
Kimberly Op ‘t Eynde
14 oktober 2020
Na onze woningbrand en er achter te komen dat ons poesje in het puin is gevonden en mijn dochter van slag was ben ik op deze site gekomen om haar verdriet toch wat te verzachten . Heel mooi en heel snel gemaakt . Wij zijn er alvast heel blij mee 💗
Reactie van CustomKussens.nl:
Enorm bedankt Kimberly voor deze mooie woorden en uw vertrouwen in ons. We wensen u namens ons hele team nog heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd! 🌹
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Vera Poelman
28 september 2020
Super mooi!
We zijn er super blij mee! De stof is van goede kwaliteit en super zacht. Daarnaast zijn we super goed geholpen! Onze hond had in de foto maar een deel van zijn staart, maar dat hebben de editors opgelost, hij is super mooi geworden!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Sam
16 september 2020
Mijn dochter is super blij met het kussen van ons overleden hond. Super mooi gemaakt!! Zeer tevreden!
Had u wat aan deze review?
0 0
Marieke
7 september 2020
Top service en product
Wat een service! Eerst gemaild of ze de foto goed hadden “uitgeknipt”, helemaal top. Toen nog nagebeld door de designer want wellicht kwam het kussentje niet goed uit, voor ons was het helemaal prima zoals ze het voorgesteld hadden. Op tijd binnen m...Lees Meer
Wat een service! Eerst gemaild of ze de foto goed hadden “uitgeknipt”, helemaal top. Toen nog nagebeld door de designer want wellicht kwam het kussentje niet goed uit, voor ons was het helemaal prima zoals ze het voorgesteld hadden. Op tijd binnen met een persoonlijk berichtje in de mail. Zoon helemaal blij met zijn favoriete knuffels op kussen, en het ziet er super uit!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Nora
2 september 2020
Het kussen is echt heel erg mooi geworden. Het is ook lekker zacht. De service van Custom Kussens is echt helemaal Top.
Ze beantwoorden vragen heel snel en vriendelijk. Ik had het kussen ook binnen een paar dagen in huis. Het is echt een aanrader!!!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Eva Evertse
28 augustus 2020
Top Cadeau!
Ik was op zoek naar een leuk cadeau voor een collega die gek is op zijn hond. En het internet afstruinende kwam ik op deze site terecht. Ik werd echt zo blij toen ik de doos openmaakte. Het is echt een heel mooi kussen, goede kwaliteit en heel mooi a...Lees Meer
Ik was op zoek naar een leuk cadeau voor een collega die gek is op zijn hond. En het internet afstruinende kwam ik op deze site terecht. Ik werd echt zo blij toen ik de doos openmaakte. Het is echt een heel mooi kussen, goede kwaliteit en heel mooi afgewerkt. En wat je niet ziet op de site, het kussen is ook echt heel lekker zacht. En wat ook fijn is, ze doen veel voor het goede doel. Deze site is een absolute aanrader!!
Had u wat aan deze review?
1 1
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Linda
22 augustus 2020
Na het overlijden van zijn cavia was mijn zoontje erg verdrietig.
Toen heb ik een kussen met foto besteld.
Mijn foto bleek van mindere kwaliteit, daar werd toen netjes over gebeld om te overleggen en te adviseren over de foto en de vorm van het ku...Lees Meer
Na het overlijden van zijn cavia was mijn zoontje erg verdrietig.

Toen heb ik een kussen met foto besteld.

Mijn foto bleek van mindere kwaliteit, daar werd toen netjes over gebeld om te overleggen en te adviseren over de foto en de vorm van het kussen.

Het eindresultaat is super!

Fantastische en zeer nette service. Complimenten en zeker een aanrader.

Mijn zoontje was heel blij met het kussen en kan toch knuffelen met zijn vriendinnetje, bedankt.
Had u wat aan deze review?
1 1
Kat
15 augustus 2020
Tijdens Corona een gepersonaliseerd kussen besteld voor een vriend. Ondanks dat de levertijden langer konden zijn, is het kado buitengewoon vlug bezorgd bij de jarige. De kwaliteit van het kussen is de max. Zeker aan te raden.
Had u wat aan deze review?
0 0
Dreierink
12 augustus 2020
Na 13 jaar onze Loeki overleden omdat wij het aan zagen komen een kussen besteld. Helaas ging het sneller dan verwacht en het kussen was nog niet binnen. Na een mailtje met Custom kussens hebben ze Spoed bij de bestelling gezet en had onze dochter ee...Lees Meer
Na 13 jaar onze Loeki overleden omdat wij het aan zagen komen een kussen besteld. Helaas ging het sneller dan verwacht en het kussen was nog niet binnen. Na een mailtje met Custom kussens hebben ze Spoed bij de bestelling gezet en had onze dochter een dag later haar kussen waar ze troost uit haalt. Top service en een heel mooi kussen.
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Caroline S.
10 augustus 2020
Twee super mooie kussentjes besteld.
Erg mooie kwaliteit en zeer goede afwerking. Tevens keurig verpakt.
Een dikke tien voor Custom Kussens!!!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Janneke
27 juli 2020
3 weken geleden hebben wij ons hondje moeten laten inslapen, ondanks de vele foto’s wilde ik toch iets anders, na wat speurwerk via Google kwam ik customkussens.nl tegen, Ik heb een kussen in vorm besteld en toen ik het na een paar dagen in huis kree...Lees Meer
3 weken geleden hebben wij ons hondje moeten laten inslapen, ondanks de vele foto’s wilde ik toch iets anders, na wat speurwerk via Google kwam ik customkussens.nl tegen, Ik heb een kussen in vorm besteld en toen ik het na een paar dagen in huis kreeg, heb ik heel wat tranen gelaten, zo mooi..Ik heb gelijk weer een bestelling geplaatst, van een andere foto, zo heb ik toch het gevoel dat onze kleine donder, nog een beetje bij ons is.
Had u wat aan deze review?
0 0
Wieke Rozema
21 juli 2020
Goede communicatie, mooie stof en snelle levering!
Had u wat aan deze review?
0 0
Yvon
17 juli 2020
Hier helemaal blij met jullie mooie geleverde kussentjes van onze toppers van honden. Beide honden helaas binnen 1 jaar moeten laten gaan. Deze zachte kussentjes bieden een troost voor onze kinderen. Fijne communicatie en snelle levering. Bedankt!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
+1
Guusje
17 juli 2020
Wat een mooi kussen! Ons dochtertje van 2 jaar heeft afscheid moeten nemen van haar beste vriendje, onze hond Boris. Ze sliep tot nu toe iedere avond met een foto in fotolijst tegen zich aan gedrukt. Zodra ze het kussen zag begon ze het te knuffelen!...Lees Meer
Wat een mooi kussen! Ons dochtertje van 2 jaar heeft afscheid moeten nemen van haar beste vriendje, onze hond Boris. Ze sliep tot nu toe iedere avond met een foto in fotolijst tegen zich aan gedrukt. Zodra ze het kussen zag begon ze het te knuffelen! Niet alleen een heel mooi kussen, maar ook nog eens een product waar veel emotionele waarde aan zit. Dank voor het geweldige product!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Marvin
11 juli 2020
Nadat mijn kat was overleden wou ik graag mijn kat eren met deze kussen! Dat is helemaal gelukt.
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Rianne
1 juli 2020
Top kussen van onze hond voor de verjaardag van onze dochter. Kan niet wachten om te geven!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Astrid Van Deelen
23 juni 2020
Alsof hij haar weer echt in zijn armen heeft. Onze overleden hond Puck. Heerlijk zacht kussen, de mini maat genomen omdat dit overeen kwam met de ware grootte van de hond. Snelle levering en erg mooie print!
Had u wat aan deze review?
1 1
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Engels
20 juni 2020
Twee maanden geleden hebben wij onze kat moeten laten inslapen. Onze zoon is er erg verdrietig om en mist het om met zijn kat te knuffelen. Afgelopen week een op maat gemaakt kussen besteld en al heel snel binnengekregen. Onze zoon is er dolblij mee!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Mike
5 juni 2020
Geweldig! Het kussen is 1 op 1 met de foto, levering was erg snel. Binnen 3 werkdagen al in huis. Goede service en leuke acties. Niks negatiefs te bedenken, ga zo door!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
cheyenne07061995
5 juni 2020
Ik heb een kussen laten maken van mijn kat, die is super goed gelukt! Blij mee!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Lesley van de ven
1 juni 2020
Na het overlijden van onze lieve Tippie, hadden mijn zoons veel troost aan hun knuffel kussen. Ze zijn ook heerlijk zacht en stevig dus ze blijven mooi in model. Echt top
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Anouk J.
28 december 2019
Super goede kwaliteit en lijkt sprekend op de foto. Ook een goede service en hele snelle levertijd!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Valerie V.
20 november 2019
Ik wilde kussens die goed gevuld zijn, niet te groot en met eigen foto. De bestelling was snel binnen. Ik heb nog even contact gehad met Costums Kussens en mijn vraag is snel en heel duidelijk beantwoord.
Mijn moeder is er heel blij mee en pinkte e...Lees Meer
Ik wilde kussens die goed gevuld zijn, niet te groot en met eigen foto. De bestelling was snel binnen. Ik heb nog even contact gehad met Costums Kussens en mijn vraag is snel en heel duidelijk beantwoord.

Mijn moeder is er heel blij mee en pinkte een traantje weg toen ze de kussens zag. Heel erg bedankt voor de leuke kussens en ik weet zeker waar ik moet zijn in de toekomst als ik nog meer leuke kussens wil ! 🙂
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
+1
Monique
31 oktober 2019
Geweldig cadeau voor op babyshowers! Had het als 'babyhoofd' in een mandje met een deken erin ontvangen, super geinig en ook nog es origineel haha
Thanks voor de leuke (blijvende) herinnering!
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Loesje W.
25 oktober 2019
Dank je wel voor het schattige hartje met onze foto er op.Heel leuk bedankt voor het meedenken.we zijn er heel.blij mee.
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Ineke D.
2 oktober 2019
veel sneller binnen dan aangegeven zeer blij mee
Had u wat aan deze review?
0 0
Uw eigen Custom Foto Kussens photo review
Yvonne S.
30 september 2019
Erg leuk dat jullie Daisy als 1 van de mascottes wilde. Wij zijn erg blij met deze tastbare herinnering. Heel veel succes met de onderneming!
Had u wat aan deze review?
0 0