GRATIS verzending vanaf €60
Uniek en Handgemaakt

Foto Kussens, in elke Vorm, Op Maat gemaakt!

TOT 20% KORTING OP ALLE KUSSENS!

Bekijk de Reviews

Dubbelzijdige fullcolour Kussens
Elke Vorm mogelijk
Klaar in 3 stappen

Custom Kussens gaat samenwerken met Heroes Dutch Comic Con (HDCC)!

Wij mogen het eindelijk aankondigen! Custom Kussens gaat samenwerken met Heroes Dutch Comic Con!

Fan van Harry Potter? Game Of Thrones? Lord Of The Rings? Star Wars? Cosplay? Alle helden uit de Marvel Comics? Of wat dacht je van Stripboeken, Anime of Manga boeken?

Wij bij Custom Kussens zijn dat zeker! Daarom zijn wij ook enorm vereerd om de samenwerking met Heroes Dutch Comic Con (HDCC) aan de gaan voor het aanstaande evenement: Heroes Dutch Comic Con ONLINE!

Comic-Con bestaat uit een groot aantal workshops, tentoonstellingen en panels. Oorspronkelijk was het evenement enkel gericht op stripboeken, maar tegenwoordig behandelt Comic-Con een groot aantal media zoals films, televisieseries, videospellen, ruilkaartspellen, speelgoed, manga, anime en webcomics. Er vinden previews plaats van aankomende films en er worden interviews en conferenties gegeven door bekende sprekers (zoals beroemde acteurs, schrijvers en regisseurs).

De aankomende 2 weken zullen in het teken staan van een aantal super aanbiedingen en leuke acties ter voorbereiding van het online evenement.

Het evenement ‘Heroes Dutch Comic Con Online’ zal plaats vinden op zaterdag 06-02-2020 en hier zal Custom Kussens ook aanwezig zijn met een virtuele stand! Wij zouden het geweldig vinden als jullie tijdens het evenement gezellig met ons komen kletsen! Tickets voor het online evenement kunnen gekocht worden via: https://www.dutchcomiccon.com/online/tickets/

Hou onze social media, zoals Facebook en Instagram, in de gaten voor aankondigingen omtrent het evenement en de leuke acties die wij hieraan koppelen!

Een eigen Custom Kussen laten maken? Dat kan via de knop hieronder!

Scroll naar boven