GRATIS verzending vanaf €60
Uniek en Handgemaakt

Foto Kussens, in elke Vorm, Op Maat gemaakt!

TOT 20% KORTING OP ALLE KUSSENS!

Bekijk de Reviews

Dubbelzijdige fullcolour Kussens
Elke Vorm mogelijk
Klaar in 3 stappen

Top 10 Dieren Fotokussens 2021 (Ge-update!)

We hebben echt geweldige Fotokussens mogen maken in het afgelopen jaar, waaronder ook talloze Fotokussens van Dieren.

Kussens in vorm met foto van jullie eigen lieve (huis)dieren. Heerlijk zacht om elk moment van de dag mee te knuffelen. Soms zelfs in dezelfde maat als het dier zelf. Echt geweldig!

Zelf zijn wij grote dieren liefhebbers en daarom hebben wij een Top 10 gemaakt van jullie ingezonden Dieren Foto’s die ons het meeste zijn bijgebleven.

Ieder met een eigen verhaal, die wij graag met jullie willen delen.

Nr. 10

U verwacht hieronder vooral veel honden en katten kussens? Die vind u in deze top 10 zeker terug! Maar deze bestelde kussen van een koe vonden we toch wel heel erg geweldig.

Nr. 9

Een ode brengen aan uw overleden kat. De eigenaar van deze lieverd deed het met een boekje en een kussen. Wat een prachtig gebaar.

Nr. 8

Ja, zelfs echte huis varkens hebben we langs zien komen. Geweldig toch!


Nr. 7

Deze koele (honden) kikker kwam ook ineens voorbij. Wij zijn verkocht.

Een eigen Custom Kussen maken?

Onze kussens zijn in alle vormen en formaten te personaliseren. Neem een kijkje en als u er niet uit komt, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier om uw eigen Custom Kussen te maken

Nr. 6

Aanvragen voor Cavia Kussens zien wij ook vaak langskomen. De klant wilde beide cavia’s graag in hartjes vorm, dus dat hebben wij uiteraard geregeld.

Nr. 5

Van deze enorme knappert waren we wel even stil. Hij moest van levensechte grootte worden en dat is zoals u hieronder ziet wel gelukt. Wat een pracht beest is het.

Nr. 4

Een Corgi Foto Kussen mag in deze lijst uiteraard niet ontbreken. Geweldig.

Nr. 3

Deze prachtige kat hebben wij uit een grotere foto geknipt. De kwaliteit bleek nog steeds erg goed. Wat een heldere ogen heeft het beestje toch.

Nr. 2

Kunnen jullie van een Parkiet een Fotokussen maken? Dat werd ons gevraagd. Graag in rechthoekige vorm en met de wimper hanenkam er op. Nou zo gevraagd zo gedaan. We vinden hem helemaal top!

Nr. 1

Op Nr. 1 staat stipt de enorme hoeveelheid Dieren Fotokussens die wij hebben mogen doneren aan het goede doel, dankzij jullie, onze gewaardeerde klanten.
Onderstaande foto is een gedeelte van de kussens die wij aan dementeren ouderen van Aafje Zorginstellingen hebben gedoneerd.

Zit jouw inzending erbij? Wat leuk! Laat het ons weten en ontvang een leuk cadeautje

Ooit een kussen bij ons besteld en denk je dat jouw kussen hier ook tussen past?

Stuur ons dan zeker een foto van uw kussen (Het liefst in een leuke setting) naar: info@customkussens.nl

EXTRA: Bonus Cartoon Dierenkussen

Soms krijgen wij ook de aanvraag om van getekende of cartoon dieren een kussen te maken. Hieronder een prachtig voorbeeld hiervan. Dit doen wij veelal voor bedrijven. Deze kussens bestaan vaak uit een bedrijfslogo of herkenbare mascotte. Bekijk hier: onze Kussens met eigen logo.

Scroll naar boven